Пригоди

У Миколаєві почали судити дівчину, яка напала на патрульну

А потім погрожувала своєю впливовою матір'ю

Цей материал також доступний

У Центральному районному суді розпочато судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням 20-річної дівчини, яка вдарила патрульну поліцейську, про що повідомляє пресслужба суду.

Прокурор оголосив обвинувальний акт, відповідно до якого, ввечері 11.03.2023 року, один з екіпажів патрульної поліції Миколаєва отримав повідомлення про вчинення хуліганських дій. Прибувши на виклик до однієї з багатоповерхівок по проспекту Центральний, патрульні виявили підозрювану. Остання, під час з’ясування патрульними обставин, здійснила удар ногою в область грудної клітини співробітниці поліції. Внаслідок удару остання отримала тілесні ушкодження.

Судом, згідно встановленого порядку дослідження доказів, було допитано обвинувачену. Остання повідомила, що в той день вона разом зі знайомими вживала спиртні напої. Почався дощ, і вона зайшла до під’їзду багатоповерхівки поруч. Там до неї вийшла мешканка будинку, в них почався словесний конфлікт, і остання викликала поліцію.

Коли співробітники патрульної поліції, які прибули на виклик, почали робити їй зауваження, вона вдарила ногою в область грудної клітини співробітницю, що була найближче, після чого її було доставлено до райвідділу.

Окрім цього, було допитано потерпілу – співробітницю патрульної поліції. Остання повідомила, що вони прибули на виклик за фактом вчинення хуліганських дій. На місці вони зустріли заявницю та обвинувачену. Під час спілкування, остання нецензурно висловлювалась, як на адресу заявниці, так і патрульних. За деякий час, вона наблизилась до потерпілої та нанесла їй удар ногою, після чого її було затримано.

Перебуваючи в автомобілі поліції, обвинувачена погрожувала патрульним звільненням, оскільки, за її словами, її матір є впливовою особою. В райвідділі поліції вона продовжила некоректну поведінку. Також судом досліджено частину письмових доказів.

Наразі у засіданні оголошено перерву.

Дівчині загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button