Пригоди

Вдарила ногою патрульну у груди: 21-річній миколаївчанці загрожує до п'яти років ув’язнення

21-річну правопорушницю правоохоронці доставили до відділення поліції, де слідчі її затримали

Цей материал також доступний

За зауваження стосовно хуліганської поведінки 21-річна мешканка Миколаєва завдала удару ногою поліцейській, про що повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

11 березня до відділення поліції №1 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що по пр. Центральному невідома молода жінка поводить себе агресивно та провокує бійку, яку в подальшому і вчинила. На місце події прибули співробітники патрульної поліції, які зробили дівчині зауваження, на що та почала конфліктувати з правоохоронцями, нецензурно висловлюватись на їх адресу та вдарила патрульну поліцейську ногою у грудну клітину”, – йдеться у повідомленні.

21-річну правопорушницю правоохоронці доставили до відділення поліції, де слідчі затримали її в порядку ст. 208 КПК України.

“За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України «Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків». Нині затриманій оголосили про підозру. За скоєне їй загрожує до п’яти років позбавлення волі”, – повідомив заступник начальника – начальник слідчого управління ГУНП Едуард Соловйов.

Найближчим часом суд обиратиме запобіжний захід. Слідство триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button