Пригоди

Розстріляв з автомата біля села Галицинове: солдата ЗСУ заарештували за вбивство товариша

Військовослужбовці посварилися, коли разом вживали спиртне

Цей материал також доступний

Солдата ЗСУ арештували за вбивство товариша неподалік села Галицинове Миколаївської області. Про це редакція 368.media   дізналася з матеріалів кримінальної справи за ч.1 ст.115 (“Умисне вбивство”) КК України.

Уродженець Києва, батько трьох дітей, який проходив службу на посаді радіотелефоніста розвідувальної роти. У 2021 році його засудили до п’яти років позбавлення волі за ч.1 ст.263 (незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи зміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв), ч.4 ст.296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального Кодексу. Цей вирок досі оскаржується.

На шлях виправлення солдат не став. У грудні 2022 року він застрелив з АКМС іншого військовослужбовця. Інцидент стався на території покинутої ферми, неподалік села Галицинове. Військовослужбовці посварилися, коли разом вживали спиртне.  Солдат зробив декілька пострілів у голову та тулуб чоловіка, від чого він помер на місці.

Свідки казали, що вбивця був у стані алкогольного сп`яніння, та після події казав, що не жалкує про скоєне.

Чоловіка помістили до слідчого ізолятору на два місяці.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button