СуспільствоТема дня

"Миколаївоблтеплоенерго" купує 5 авто чиновникам райадміністрацій для виїзду на місця обстрілу

Закуплені ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» п’ять автомобілів MG 5 та MG HS не будуть використовуватись підприємством, оскільки метою їх придбання було забезпечення транспортом районних адміністрацій та управління освіти Миколаївської міської ради.

Про це розповів директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов у коментарі кореспондентам « Злочинності.НЕТ ».

«Було оголошено тендер і закуплено п’ять автомобілів марки MG: чотири MG HS і один MG 5. На сьогоднішній день вже два автомобілі отримані та передані управлінню освіти НМР та Інгульської адміністрації. Ще три автомобілі чекаємо, щоб передати Корабельній, Центральній та Заводській районним адміністраціям.

Першочерговою метою цього є забезпечення їх транспортом для виконання покладених функцій (виїзд на місця обстрілів, різні робочі завдання тощо), адже згідно із законодавством є обмеження на закупівлю транспорту саме управліннями та райадміністраціями. Це не якісь елітні автомобілі, це недорогий сегмент, китайське виробництво для базових потреб, а не для шику», – прокоментував Микола Логвінов.

Директор підприємства зазначив, що цільові кошти на придбання автомобілів було виділено містом із перерозподілених ресурсів.

Нагадаємо, раніше писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button