Суспільство

"Імпотенція районної влади": чиновники в Корабельному роблять вигляд, що борються з незаконною торгівлею

Результати рейдів, проведених 12 - 19 вересня 2024 року

Цей материал також доступний

У Корабельному районі міста Миколаєва багато років поспіль триває “боротьба з вітряками”: скільки не “протистоять” чиновники стихійній торгівлі на вулицях району, її ніяк не стає менше. Як зазначають місцеві мешканці, це свідчить про “імпотенцію районної влади”. До речі, деяким людям “стихійники” не дуже то й заважають, а от видимість роботи держслужбовців, що не несе ніяких результатів, викликає у багатьох жителів роздратування.

12 – 13 вересня пеціалісти відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району здійснили рейд – відпрацювання місць стихійної торгівлі з метою недопущення встановлення об’єктів незаконної торгівлі за адресами: вул. Самойловича, 24, вул. Металургів, 28-36; вул. Океанівська, 31; пр. Богоявленський, 311, пр. Богоявленський, 342.

Було складено 9 протоколів за ст. 152 КУ “Про адміністративні правопорушення” (порушення держстандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів).

17 – 19 вересня ті ж самі спеціалісти районної адміністрації здійснили рейди за тими самими адресами місць стихійної торгівлі. В ці дні було складено 8 протоколів за статтею 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів).

“Для притягнення порушників до адміністративної відповідальності всі матеріали направлено до адміністративних комісій за місцем проживання осіб”, – відзвітували в райадміністрації.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button