Пригоди

Захисник Маріуполя, який втратив руку, отримав новий термін: рф продовжує знущання

У Росії збільшили термін ув'язнення бійцю миколаївської 36-ї бригади морської піхоти Дмитру Євгану: 23,5 роки колонії суворого режиму

Цей материал також доступний

Апеляційний військовий суд Московської області 28 серпня збільшив термін ув’язнення бійцю миколаївської 36-ї окремої бригади морської піхоти ім. контрадмірала Михайла Білінського Дмитру Євгану до 23,5 років колонії суворого режиму. Раніше йому присудили 20 років ув’язнення, однак після апеляції прокурор вимагав більш суворого покарання.

Цю інформацію повідомила дружина морського піхотинця Валентина Євган, – повідомляє “Медійна ініціатива”.

Жінка зазначила, що розгляд пройшов дуже швидко і Дмитро підключався до суду з СІЗО №3 у Новочеркаську Ростовської області через відеозв’язок.

Мотивувальну частину рішення суду поки не оприлюднили, однак після її підготовки справу повернуть до Південного окружного військового суду. Протягом двох місяців Дмитра можуть перевести до однієї з колоній у Росії.

Нагадаємо, що навесні 2022 року під час боїв за Маріуполь Дмитро Євган отримав тяжке поранення, втративши руку, і потрапив у полон. Попри важкий стан, його не повертають із полону, а натомість засуджують до тривалого терміну ув’язнення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button