Пригоди

У Миколаєві 6-місячна дитина впала в кому після щеплення, - ЗМІ

Наразі дівчинка, за даними одного з видань, перебуває в реанімації

Цей материал також доступний

У Миколаєві 6-місячна Поліна впала в кому після того, як їй зробили щеплення у дитячій поліклініці №2. Про це повідомила хрещена мати дівчинки Вікторія Басарєва, – пишуть «Новини-N».

Жінка розповіла, що 6-місячній Поліні зробили щеплення вакцини АКДС у п’ятницю, 12 липня. Через кілька годин у дівчинки набрякла ніжка, в яку робили укол, дитина стала млявою і незабаром знепритомніла. Дитину негайно госпіталізували, а невдовзі лікарі змушені були, виходячи з тяжкості стану маленької пацієнтки, перенаправити її до Одеси.

Вранці у суботу, 13 липня 2024 року маму разом із маленькою донькою на автомобілі мобільної бригади швидкої допомоги доправили до лікарні міста Одеса, де Поліну, яка на той момент вже перебувала у стані коми, помістили до реанімації.

“При народженні Полі зробили БЦЖ у пологовому будинку. Настав час АКДС колоти, і ось така ситуаці”, – розповідає Вікторія.

Хрещена мати маленької Поліни розповіла, що коли їй робили щеплення, то в лікарні не було ні світла, ні генераторів. Температура повітря в кабінетах становила понад 35 градусів.

У міському Центрі первинної медико-санітарної допомоги №1 Миколаєва зазначили, що всі вакцини зберігаються в холодильниках.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button