Пригоди

Відео смертельної бійки в Миколаєві: нападники з ножами проти газового балончика

Конфлікт, де Невінчаний поранив Тарасюка і Богомяткова

Цей материал також доступний

Редакція ПН отримала відео з камер відеоспостереження, на якому зафіксовано конфлікт, що трапився 3 травня ввечері біля магазину на вулиці Архітектора Старова у Миколаєві. Під час цього інциденту Андрій Невінчаний смертельно поранив Олександра Тарасюка та завдав поранення Юрію Богомяткову.

На відео видно, як компанія, що вживала алкоголь біля магазину, включно з Тарасюком і Богомятковим, зустріла Дениса Бакланова, який проходив повз. Слова, кинуті у слід Бакланову, стали початком конфлікту.

Невдовзі на місце прибув Невінчаний. Богомятков на той час був у магазині. Відео показує, як Невінчаний вступає у словесну перепалку, яка швидко переростає в бійку. Він відігнав одного з опонентів, Швеця, та відібрав у нього ніж.

Богомятков і його компанія переслідували Невінчаного та Швеця. Пізніше з магазину вийшов Богомятков у супроводі Волкова (екс-футболіст МФК Миколаїв) і приєднався до конфлікту. Невінчаного намагалися оточити та нападали зі спини. Він використовував газовий балончик проти опонентів, які були озброєні ножами.

Конфлікт загострився, коли Тарасюк поранив Невінчаного ножем. У відповідь Невінчаний завдав смертельного удару. Богомятков продовжив переслідування з ножем у руках, що призвело до чергового поранення. Невінчаний залишив місце події на автомобілі, в якому перебувала його родина.

Відомий кримінальний минуле Богомяткова

Юрій Богомятков є обвинуваченим у кількох справах: вбивство далекобійника Олега Шевчука та напад на миколаївського спортсмена. У минулому він демонстрував агресію у залі суду, різав собі руки та горло, рвав свою негативну характеристику. Навесні 2022 року суд випустив Богомяткова з СІЗО під приводом захисту України, але він самовільно залишив військову частину.

Волков та інший фігурант, Кучеренко, брали участь у конфлікті у 2013 році у барі «Путейный», під час якого Богомятков звинувачувався у нанесенні 15 ножових поранень.

Нагадємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Такие [censored] кругом ! За таких [censored] сегодня гибнут мужики ? За эту [censored] продажную систему , которая до сих пор не засунула таких [censored] в тюрьмы ?

  2. А какого хрена они не в окопах,а лазиют с ножами по городу,или таких не берут,боятся?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button