Суспільство

Міськрада Миколаєва шукає на роботу паркувальників з вищою освітою

Інспектор з паркування буде відповідальний за виявлення та фіксацію порушень ПДР

Цей материал також доступний

Управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міськради оголошує про відкриття вакансії інспектора з паркування, який займатиме посаду головного спеціаліста сектору контролю за стоянкою і зупинкою.

Обов’язки

Інспектор з паркування буде відповідальний за виявлення та фіксацію порушень Правил дорожнього руху, пов’язаних із стоянкою та зупинкою транспортних засобів на вулицях Миколаєва. Крім цього, він має притягувати винних до адміністративної відповідальності за порушення законодавства України у сфері паркування, зупинки та стоянки транспортних засобів, зафіксованих у режимі фотозйомки чи відеозапису. Важливим аспектом роботи є також профілактика правопорушень.

Умови

Вакансія передбачає офіційне працевлаштування для жінок та чоловіків. Серед переваг – соціальний пакет згідно з чинним законодавством України: 30 днів відпустки на рік, щомісячна премія, матеріальна допомога, лікарняні. Новий інспектор буде забезпечений технічними засобами контролю та проходженням навчання перед початком роботи.

Кваліфікаційні вимоги

Кандидат повинен вільно володіти державною мовою, мати вищу освіту (ступінь не нижче бакалавра), не мати судимостей та добре знати законодавство України.

? Заробітна платня: 11 300 — 15 000 гривень плюс премія, надбавка за ранг та вислугу років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. для парковочного инспектора в николаеве актуальным будут навыки самообороны и быстрого бега. а не высшее образование. бить будут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button