Суспільство

Петиція: працівники «швидкої» просять у Президента бронь

На 19 червня вона вже зібрала 12 234 підписи з необхідних 25 000

Цей материал також доступний

До редакції Korabelov.info звернулися працівники служби швидкої медичної допомоги з проханням до всіх миколаївців підтримати петицію щодо отримання ними бронювання від військової мобілізації. Вона була розміщена 13 червня 2024 року і на 19 червня вона вже зібрала 12 234 підписи з необхідних 25 000. Її автор – Єлизавета Чурілова,написала:

“Шановний пане Президенте!Звертаються до Вас ті люди, які кожного дня, ризикуючи своїм життям рятують життя українців-це співробітники Центрів Екстреної медичної допомоги і медицини катастроф.
Нас по всій країні близько 75 тис працівників-лікарів, фельдшерів, медичних техників, диспетчерів,санітарів та водіїв.
Ми всі ці два роки війни виконуємо свої обов’язки, рятуємо життя, виїжджаємо на виклики під обстрілами і під час тривог, а іноді і помираємо від ворожих ударів ракет.
Ми сумлінно служимо нашій Державі і народу.
Щодня бригади «швидкої допомоги» в кожній області роблять по тисячі виїздів до наших співгромадян,рятують, допомагають, лікують!
Якщо нас не буде, хто буде ліквідовувати наслідки прильотів?
Хто буде на місці виклику через 5 хвилин?Хто почне сортування поранених і доправлення їх до лікарень!Хто буде приймати пологи в каретах швидкої, хто буде рятувати людей від інфарктів, інсультів, травм та захворювань!
Ми всі ці роки сумлінно виконували свої обов’язки!За мізерну заробітну платню служили і служимо українському народові, бо це подвиг, який кожен з нас обрав, коли йшов на цю службу.
Ми просимо Вас, шановний Пане Президенте,дайте доручення уряду розробити систему бронювання для критично важливої ланки життедіяльності суспільства-ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ І МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ.
Ми сподіваємося, що голос всіх працівників Екстренки буде почутий”, -Єлизавета написала у петиції.

Щоб дану петицію розглянув Президент, кількість підписів повинна становити 25 тисяч осіб.

Підтримати працівників служби швидкої медичної допомоги та підписати петицію на розгляд Президенту України, просто перейдіть по цій силці.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button