Пригоди

Поранена лікарка "швидкої", пошкодження і пожежі: ворожі обстріли по Миколаївщині за добу

Наразі пораненій надається медична допомога

Цей материал також доступний

Згідно з інформацією на ранок 9 лютого 2024 року, уночі на Миколаївщині був знищений один безпілотний літальний апарат типу «Shahed-136/131» за допомогою сил та засобів протиповітряної оборони.

8 лютого 2024 року о 09:15, 09:40 та 09:45 противник наніс удари за допомогою безпілотних літальних апаратів «Ланцет» та ударних FPV-дронів по селу Дмитрівка, що належить до Куцурубської громади. Одним з ударів було пошкоджено автомобіль швидкої медичної допомоги. Лікарка екстреної медичної допомоги отримала поранення. Наразі її стан стабільний, і їй надається вся необхідна медична допомога.

Також, о 22:15 та 22:56, були зафіксовані ворожі артилерійські обстріли в акваторії Очаківської громади. Інцидент не призвів до постраждалих.

Уночі, 9 лютого, противник атакував ударними БпЛА с. Олександрівка Горохівської громади. Внаслідок удару на фермерському господарстві виникла пожежа та пошкоджено три вантажних автомобіля, автобус та складські приміщення. О 06:15 пожежа була ліквідована. Постраждалих немає”. – повідомляється у ранковому зведенні Миколаївської обласної військової адміністрації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button