СуспільствоТема дня

Люди в Корабельному поскаржилися на стан доріг - райадміністрація жаліється на відсутність коштів

У зв’язку з відсутністю у 2024 році коштів на капітальні видатки

Цей материал також доступний

Нещодавно редакція Korabelov.info вчергове висвітлила проблему, яка турбує мешканців Корабельного району міста Миколаєва. Так, жителі висловили своє невдоволення станом доріг, зокрема по вулиці Коцюбинського на перетині з вулицею Кришталевою, а також по провулку Колективному. Мешканці закликали місцеву владу до негайних дій, оскільки дороги знаходяться у жахливому стані. Зокрема, були висловлені скарги на великі ями, пошкоджене дорожнє покриття та відсутність необхідного ремонту. У відповідь адміністрація Корабельного району повідомила, що ремонт доріг планується та виконується у порядку надходження заяв і залежно від обсягів виділеного бюджетного фінансування:

“У зв’язку з відсутністю у 2024 році коштів на капітальні видатки, можливість виконати ремонтні роботи по вул. Коцюбинського у поточному році відсутня. Порушене питання залишається на обліку адміністрації Корабельного району”;

“Питання ремонту дорожнього покриття пров. Колективного на ділянці від вул. 295 Стрілецької Дивізії до вул. Івана Франка перебуває на обліку адміністрації району. У зв’язку із повномасштабною війною на території України, видатки на виконання ремонтних робіт дорожнього покриття у міському бюджеті 2024 року вкрай обмежені. Можливість виконання ремонтних робіт у поточному році відсутня. Порушене питання залишається на обліку адміністрації Корабельного району”, – зазначили чиновники.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button