Пригоди

Кому служать наші герої? Ветеран ЗСУ побитий в рідному місті

У Яворові напали на працівника військкомату

Цей материал також доступний

У Яворові, Львівська область, стався напад на працівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки під час виконання службових обов’язків. Постраждалого вдарили важким тупим предметом по голові.

Про це повідомляє Львівський обласний ТЦК та СП.

Працівник ТЦК, Юрій, супроводжував військовозобов’язаного на проходження військово-лікарської комісії. Під час цього на вулиці на нього напав чоловік і вдарив важким тупим предметом по голові. Юрія госпіталізували до місцевої лікарні з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма.

Відомо, що працівник військкомату, на якого скоїли напад, брав участь у бойових діях на Миколаївщині у березні 2022 року. Після отримання поранення його перевели до служби в районному ТЦК на Львівщині.

“У березні 2022 року його намагалися вбити росіяни, вороги і окупанти. У червні 2024 року він постраждав уже від своїх, українців, земляків. (…) 17 червня 2024 року він, виконуючи свої службові обов’язки, супроводжував військовозобов’язаного громадянина на проходження військово-лікарської комісії. Однак на одній із вулиць на нього напали і вдарили важким тупим предметом по голові. Юрія доставили до місцевої лікарні”, – йдеться у повідомленні.

Нападника вже знайшли та затримали.

“Так чоловік отримав “подяку” за те, що свого часу гідно прийняв обов’язок і приєднався до лав ЗСУ. Подякували йому саме ті, кого він боронив. За кого віддав здоров’я і мало не втратив життя. Звертаємося до всіх військовозобов’язаних громадян України. Не маєте сміливості приєднатися до ЗСУ – майте хоча б совість і лице про це мовчати. Не маєте розуму мовчати – не смійте піднімати руку на наших героїв! Вчинок таких, як Юрій, пам’ятатимуть і шануватимуть покоління. Через вчинок таких, як той, хто підняв на нього руку, їх зневажатимуть власні діти”, – зазначається у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Може напишите скільки людей побили, та покалічили ТЦКшники ? Або скільки померло від утримання без надання швидкої допомоги ? Герої не крутять цивільних на вулицях, вискакуя як черти с табакерки с бусиков

  2. Зараз просту людину не за кого не мають,а якщо у формі,то повага.Але це не правильно ,багато достійних і без форми,а багато гівна у формі.Так що не підіймають галас що він служив.показник не в цьому!

  3. Як він може бути вітераном, коли війна не закінчується. А нормальні хлопці не йдуть робити в тцк. Це тільки початок, далі буде їм ще гірше.

  4. Супроводжував чоловіка до тцк - мабуть той дороги не знав - спитав, а герой війни йому дорогу ввічливо визвався показати. Чогось на супроводжуванного не нападали - не зрозуміло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button