Пригоди

На Миколаївщині розбійник забрав гроші та телефон під загрозою ножа

Йому загрожує позбавлення волі на строк до 15 років із конфіскацією майна

Цей материал також доступний

 31 травня 2024 року в день працівниця одного з магазинів у Вознесенську зателефонувала до чергової частини місцевого відділу поліції. Вона повідомила, що невідомий чоловік у масці вчинив напад, погрожуючи ножем. Чоловік відібрав у неї мобільний телефон і 2800 гривень з каси магазину, після чого швидко зник у невідомому напрямку.

Головне управління Національної поліції в Миколаївській області інформує про успішне викриття вчиненого нападу. Протягом одного дня оперативні працівники кримінального блоку районного управління поліції, у співпраці з фахівцями відділу кримінального аналізу та управління карного розшуку обласного главку поліції, провели ряд заходів та оперативно-розшукових дій, що призвели до ідентифікації особи нападника та встановлення його місцезнаходження. Зловмисником виявився 38-річний житель Києва, який переховувався у будинку свого знайомого у районному центрі.

Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що злочинець заздалегідь готувався до скоєння злочину, одягнувши чорну кофту з капюшоном та маску на обличчя. Щоб приховати будь-які сліди злочину, він викинув мобільний телефон, маску та верхній одяг на березі річки. Слідчі затримали злочинця відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Згідно з процесуальним керівництвом Вознесенської окружної прокуратури, слідчі оголосили злочинцеві про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України, який стосується розбою, скоєного в умовах воєнного стану.

Стаття передбачає можливість покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років, а також конфіскацію майна. Суд призначив підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування продовжується.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button