Суспільство

Маленькі гімназисти з Корабельного навчалися мінній безпеці

У Миколаєві відкрили новий клас безпеки

Цей материал також доступний

1 червня 2024 року в Корабельному районі Миколаєва відкрився новий клас безпеки. Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Відкриття таких класів – чудова ініціатива, спрямована на навчання молодого покоління основам безпечної поведінки. Це особливо важливо, адже діти, зіштовхнувшись з небезпекою в реальному житті, зможуть використати інформацію, засвоєну на заняттях.

Проєкт став можливим завдяки підтримці благодійної організації “Благодійний фонд “Адвентистське агенство допомоги та розвитку в Україні” за участю громадської організації Миколаївської обласної дитячої спілки дружин юних пожежних рятувальників та Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

На перший урок з мінної небезпеки завітали діти з Миколаївської гімназії №29. Фахівці ДСНС розповіли про різні типи вибухонебезпечних предметів, їх відмінності та правильні дії у випадку їх виявлення. Діти дізналися, як розпізнавати небезпечні предмети та що робити, якщо вони потрапили у поле зору.

Представники Служби порятунку та Галицинівського загону місцевої пожежної охорони пояснили, що нерозірвані боєприпаси або їх уламки найчастіше можна знайти в полях, лісосмугах, і закликали не відвідувати такі місця.

Оскільки почалися літні канікули, рятувальники нагадали хлопчикам і дівчаткам про необхідність бути вкрай обережними в побуті та дотримуватися правил пожежної безпеки. На завершення заходу дітям вручили інформаційні буклети та листівки від ЮНІСЕФ.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
Вже прийняв перших відвідувачів: у ліцеї Корабельного району відкрили клас безпеки

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button