СуспільствоТема дня

Енергетики змінили графіки відключень на Миколаївщині

З 26 травня преходимо на "плаваючий" графік погодинних відключень

Цей материал також доступний

«Укренерго» змінило графіки відключень на 25 травня 2024 року, – повідомляє пресслужба підприємства. Зазначається, що 25 травня в усіх регіонах України світло можуть вимикати з 20:00 до 24:00. Упродовж дня відключення не передбачені.

Повідомили й в  “Миколаївобленерго” про нові нові ліміти – з 20 години до 23:59.

“Відповідно, у випадку переліміту, відключення можливі для 3, 4 черг (з 20:00), і для 5, 6 (з 22:00)”, – зазначають в повідомленні.

Окрім цього, підприємство повідомлило, що у зв’язку з численними проханнями мешканців Миколаївська область переходить на “плаваючий” графік погодинних відключень:

“В ніч на неділю, 26 травня, вже з 00:00 вступає в дію «плаваючий» графік погодинних відключень. Погодинний розподіл, закріплений за чергами, тепер буде зсуватися на 2 години кожні 10 днів!

Тобто, залежно від декади місяця, у вас не буде світла в різні години. При цьому ваша прив’язка до черги/підчерги у графіку погодинних відключень (ГПВ) лишається незмінною!

Кожної декади місяця ми будемо викладати актуальну таблицю закріплених за чергами годин та, як і раніше, інформуватимемо щодо відключень”.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
Корабельний район на “світловій дієті”: кому і коли вимикатимуть світло?

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button