Пригоди

Затримано хуліганів, які пошкодили камеру в укритті на зупинці

Відносно молодиків складено адміністративний протокол за ст. 173 КУпАП

Цей материал також доступний

Увечері 20 травня 2024 року на зупинці громадського транспорту «Соборна» по проспекту Центральному у Миколаєві сталася бійка, в результаті якої було пошкоджено відеообладнання, розташоване у захисній споруді цивільного захисту.

Про інцидент до поліції повідомили на спецлінію 102, повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Після отримання повідомлення правоохоронці оперативно зареєстрували відомості про подію у журналі єдиного обліку. На місце інциденту прибули слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 Миколаївського районного управління. Поліцейські оглянули місце події та вилучили фрагменти зламаного обладнання.

Завдяки записам з відеокамер, під’єднаних до системи «Безпечне місто», та зусиллям фахівців відділу кримінального аналізу обласного главку поліції і співробітників відділення поліції № 1 Миколаївського райуправління, особи зловмисників були встановлені. Ними виявилися мешканці Кіровоградської області. Чоловіків розшукали та запросили до відділку поліції для подальших дій.

Під час допиту правопорушники пояснили свої дії надмірною кількістю вжитого алкоголю.

“Випили по бутилочці пива. Зустріли знайомих, трошки пребрали…”, – розповів одни з молодиків.

Обидва хулігани розкаялись у заподіяній шкоді та вибачились пред громадою Миколаєва.

Відносно молодиків поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) — «Дрібне хуліганство». За дане правопорушення передбачено кілька варіантів покарання: штраф, громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти відсотків заробітку або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Правоохоронці звертаються до громадян із закликом відповідально ставитися до захисних споруд і негайно інформувати поліцію за номером 102 у випадку виявлення хуліганських дій.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
Місто має знати “героїв”: в Миколаєві хулігани влаштували бійку в укритті та розбили камеру спостереження

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button