ПригодиСуспільствоТема дня

"Не знімайте!", - директорка ринку в Корабельному районі вчинила скандал і погрожувала журналістці

Чим закінчилась перевірка ринків у Корабельному районі? ВІДЕО

Цей материал також доступний

Перевірка наявності лабораторного контролю за якістю продукції на ринках Корабельного району міста Миколаєва, яку журналістка Кorabelov.info здійснила в суботу, 11 травня 2024 року, викликала дуже бурхливу реакцію директорки ринку “Корал“, розташованого на перетині вулиці Самойловича і проспекту Богоявленського.

Нагадаємо, ми писали:
Тінь сумніву: Що приховано за відсутністю довідок
про лабораторний контроль на ринках Корабельного району?

Після того, як вже завершилося наше спілкування з лаборанткою та продавцями, директорка ринку Вікторія Коричник (донька колишньої його директорки Людмили Штоди), звідкісь дізнавшися про візит нашої кореспондентки, захотіла з нею поспілкуватися.

З самого початку розмови Вікторія Степанівна говорила на підвищених тонах. Почала кричати, щоб її не знімали. З претензією запитала в журналістки чому та не попередила про свій візит і не підійшла до неї перед перевіркою. На що їй було роз’яснено, що на законному рівні ЗМІ не зобов’язані цього робити, тому що будь-які попередження можуть вплинути на об’єктивність матеріалу, а ми звикли показувати читачам реальні проблеми нашого району, а не постановчі “вистави”.

Тоді жінка почала розповідати, що довідки у деяких продавців знайшлись. І ми знову пішли до торгових рядів та вже разом з директоркою ринку переконалися у відсутності в більшості випадків належних документів. Через це Вікторія Коричник розлючено сварила продавців, потім кричала на лаборантку – мовляв, вона повинна контролювати місце знаходження виданих довідок.

Закінчивши з підлеглими, керівниця знов перемикнулася на журналістку: “Я вам сказала, мне не знімати! Не треба мене нікуди викладати!”

Лють Вікторії Коричник наростала, і вона навіть погрожувала, що комусь там подзвонить, та вимагала видалити відео з її участю (нагадуємо, що перешкоджання журналістській діяльності – кримінальне правопорушення, що карається законом, – прим. ред.).

Коли наша кореспондентка зрозуміла, що бесіда зайшла до глухого кута, було прийняте рішення завершити розмову та піти, не попрощавшись. Адже все, що ми хотіли вам показати, вже було відзнято.

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button