Пригоди

П'яний співробітник КП «Миколаївські парки» влаштував дебош у робочий час

Миколаїв, 17 серпня 2023 року – Несподіваний інцидент сколихнув місцеву громадськість, коли співробітник комунального підприємства «Миколаївські парки» влаштував справжній розгром у сквері “Ради Європи”. Під час робочого дня, відпочиваючи з пляшкою пива, чоловік перетворив звичайне фарбування лавок на сцену гучного скандалу.

Перебіг подій: Зафіксовано, що після вживання алкоголю стан співробітника помітно погіршився. Коли начальник дільниці з’ясувала ситуацію, вона негайно відправила його до офісу для проходження тесту на алкоголь. Згідно з результатами, прилад “Драггер” виявив 1,07 проміле алкоголю в крові, проте медсестра помилково зафіксувала 1,79 проміле. Ця помилка стала каталізатором подальшої агресії з боку працівника.

Ескалація конфлікту: Розлючений невірними записами, чоловік почав вести себе агресивно, викрикуючи погрози та лайку на адресу колег. В кульмінаційний момент він накинувся на двері кабінету бухгалтерії, розбивши їх. Свідки зазначають, що в руках у нього міг бути ніж, який час від часу проступав з його рюкзака.

Прибуття поліції та затримання: Працівники підприємства, застосувавши скотч, зуміли іммобілізувати агресора до прибуття правоохоронних органів. Поліція оперативно відреагувала на виклик і затримала порушника.

Вирок суду: Заводський суд міста Миколаєва розглянув всі обставини інциденту та призначив чоловіку покарання у вигляді двох років позбавлення волі з іспитовим строком. Підсудний перебував під вартою з моменту затримання до дня винесення вироку 6 травня 2024 року.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button