Суспільство

Виконує обов’язки сумлінно та професійно: Головнокомандувач ЗСУ нагородив воїна з Миколаєва

Воїн бере участь у відсічі та стримуванні збройної агресії рф

Цей материал також доступний

Нещодавно Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський особисто вручив високу державну нагороду, медаль «Захиснику України» військовослужбовцеві з Миколаєва Сергію Хвостенку.

Про це 7 травня повідомив Миколаївський обласний ТЦК та СП.

Сергій Хвостенко став на захист України від початку повномасштабної війни: одягнув піксель 26 лютого 2022 року, оформившись у Миколаївському районному ТЦК та СП. Воїн бере участь у відсічі та стримуванні збройної агресії рф. На посаді гранатометника в штурмовому відділенні 115-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, Сергій виконував свої обов’язки з великою сумлінністю та професіоналізмом. Під час найбільш інтенсивних боїв, він був завжди на передовій, підтримуючи братів.

“Старший солдат Хвостенко виконує свої обов’язки сумлінно та професійно. Під час чергового інтенсивного бою він постійно підвозив боєкомплект та воду, слідкував за станом евакуаційного транспорту. Попри постійну втому Хвостенко продовжував у складних умовах виконувати важливі логістичні операції. Так, він забезпечив виконання бойового розпорядження в повному обсязі, чим забезпечив побратимів необхідними витратними матеріалами. Завдяки мужності та самовідданості цього воїна підрозділ зміг ефективно відбивати наступ ворога”, – зазначають в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button