Пригоди

Намагався уникнути відповідальності за $500: на Миколаївщині затримали хабарника

Триває досудове розслідування

Цей материал також доступний

Поліція на Миколаївщині виявила та задокументувала неправомірні дії 37-річного зловмисника, який намагався уникнути відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані. Про це 2 травня 2024 року повідомив відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Чоловік пропонував начальнику одного з відділів у Первомайському райвідділі поліції хабар у розмірі 500 доларів США за нескладання відносно нього адміністративного матеріалу.

Після виявлення цієї спроби хабарництва слідчі поліції негайно здійснили заходи щодо затримання зловмисника у порядку закону. Підозрюваного оголошено про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України, що передбачає відповідальність за пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі.

Згідно законодавства, за таке правопорушення може бути накладено покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Наразі триває досудове розслідування цієї справи та вирішуюється питання щодо обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button