Пригоди

Чоловік, який побив поліцейських після ДТП у Миколаєві, отримав нічний домашній арешт

Під час комендантської години він зобов'язаний перебувати у своєму житлі

Цей материал також доступний

Заводський суд Миколаєва ухвалив рішення щодо запобіжного заходу для чоловіка, який став учасником резонансного інциденту після аварії на перехресті вулиць Пограничної та 6-ї Слобідської. Нагадаємо, аварія сталася у вечір понеділка, 15 квітня, коли зіткнулися автомобілі BMW, Volkswagen Passat, Daewoo Lanos та Honda Civic.

Підозрюваний, водій BMW, під час аварії вступив у конфлікт з поліцейськими, які прибули на місце події. В результаті, за словами свідків, сталася бійка, під час якої водій і його пасажир напали на правоохоронців. Після фізичного конфлікту їх вдалося затримати з допомогою очевидців.

Під час судового засідання 18 квітня, підозрюваний намагався переконати суд у тому, що поліцейські перші застосували силу проти нього. Він стверджував, що лише захищався. Однак, звинувачення наполягало на тому, що винен саме водій.

Суддя, зважаючи на думки обох сторін, вирішив накласти на підозрюваного нічний домашній арешт як запобіжний захід. Це означає, що під час комендантської години він зобов’язаний перебувати у своєму житлі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button