Пригоди

Побили та кинули в річку: на Миколаївщині затримали двох чоловіків за вбивство парубка

Підозрюваним загрожує довічне ув’язнення

Цей материал також доступний

У вечір 16 квітня 2024 року у поліцію надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка з тілесними ушкодженнями у річці між селами Привільне та Майорівка Баштанського району. Про це повідомляє 18 квітня відділ комунікації поліції Миколаївської області.

На місце події оперативно виїхали слідчі, оперативники, експерти-криміналісти та інші працівники поліції для відпрацювання злочину.

Судово-медичний експерт зафіксував на тілі померлого численні ушкодження, що свідчили про наявність фізичного насильства.

Після проведення ряду слідчих та оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили осіб, винних у злочині – двох односельців потерпілого віком 28 та 29 років. Поліцейські з’ясували, що злочин стався 15 квітня. Тоді під час розпивання спиртних напоїв між чоловіками виник словесний конфлікт, під час якого зловмисники побили 20-річного молодика. Потім незаконно позбавили його волі та, помістивши у багажник легковика, відвезли до річки. Там зловмисники продовжили наносити тілесні ушкодження односельцю та згодом скинули його у річку.

Затриманим було оголошено підозру за вчинення вбивства та незаконного позбавлення волі згідно з Кримінальним кодексом України за п. 12 ч. 2 ст. 115 та ч. 3 ст. 146. Підозрюваним загрожує довічне ув’язнення. Найближчим часом суд обиратиме їм запобіжні заходи. Триває досудове розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button