Пригоди

Вербував жінок для сексуальної експлуатації: у Миколаєві затримали чоловіка за підозрою у сутенерстві

За скоєні злочини йо му загрожує до п’яти років ув’язнення

Цей материал також доступний

Управління міграційної поліції обласного главку поліції спільно зі співробітниками відділення поліції № 5 Миколаївського районного управління за процесуального керівництва Миколаївської оружної прокуратури, викрили злочинну діяльність 29-річного мешканця Миколаєва. Чоловік втягував жінок зі скрутним матеріальним становищем до сексуальної експлуатації та координував їхню роботу, підшукуючи клієнтів у популярних тематичних чатах.

Про це повідомляє 17 квітня 2024 року відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Згідно зі слідства, зловмисник використовував спеціально створений акаунт під вигаданим ім’ям в одному з месенджерів для підшукування жертв та у подальшому забезпечував їх клієнтами і координував діяльність. За надані ними послуги він забирав 50% від отриманих коштів, які коливалися від 800 до 1500 гривень.

Під час обшуків в місці проживання зловмисника поліцейські вилучили значну кількість комп’ютерної техніки, мобільних телефонів, банківських карток та грошові кошти, які є матеріальними доказами злочинної діяльності.

ноутбук та телефон

Слідчі затримали 29-річного підозрюваного у порядку, встановленому законодавством, та повідомили йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України за ч. 2 ст. 302 та 1 ст. 303. За ці злочини йому може загрожувати до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button