КультураПригоди

Комік з "Ліги сміху" отримав важке поранення на фронті

Мова про Віктора Розового

Цей материал також доступний

Відомий львівський комік та воїн Віктор Розовий зазнав тяжкого поранення під час бойового завдання

Львів’янин Віктор Розовий, відомий як артист гумористичної команди “Загорецька Людмила Степанівна” у “Лізі сміху”, 21 березня отримав серйозне поранення. Про трагічний інцидент повідомила його дружина Ольга через соціальні мережі.

Трагедія на фронті

За словами Ольги, того вечора Віктор виконував виїзне бойове завдання, під час якого отримав складне осколкове поранення голови. Вона вдячна бійцям 2 та 3 рот протитанкового батальйону ОШБр за швидкі рішення та евакуацію Віктора на відстань понад 200 км до найближчого медичного закладу.

«Дякую команді нейрохірургів за надскладну операцію й усій лікарні за щоденну допомогу», – написала Ольга у своєму Інстаграмі.

Період важкого стану і надія на одужання

Дружина коміка також зазначила, що протягом двох тижнів лікарі робили все можливе, щоб стабілізувати стан Віктора. В даний час він уже прийшов у свідомість і починає процес реабілітації.

«Доки стояло питання його життя, ми хотіли зберегти інформаційну тишу», – поділилася Ольга.

Заклик до поваги

Ольга закликала поважати їхню приватність і не закидати повідомленнями. Вона повідомила, що родина намагається організувати лікування Віктора у висококваліфікованому реабілітаційному центрі за кордоном.

«Ні я, ні мама Віті, ні друзі не даватимемо жодних інтервʼю чи коментарів», – підсумувала Ольга.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button