Пригоди

На Східному фронті суттєве загострення: ворог відчайдушно штурмує наші позиції, - Сирський

Укріплення на Східному фронті: Головком Сирський про активізацію бойових дій після виборів у Росії

Цей материал також доступний

Генерал-лейтенант Сергій Сирський, командувач Сухопутних військ України, повідомив про значне загострення обстановки на Східному фронті внаслідок активізації наступальних операцій противника.

Обстановка на Східному фронті останніми днями суттєво загострилася. Це повʼязано насамперед зі значною активізацією наступальних дій противника після проведення в рф президентських виборів,” – розповів генерал-лейтенант Сирський.

Противник зосередив зусилля на Лиманському, Бахмутському, та Покровському напрямках, використовуючи велику кількість бронетехніки. Тактичні успіхи ворога внаслідок застосування нових підрозділів спонукали до активних дій з боку українського командування.

Перший день моєї роботи в районі операції присвячений саме цьому напрямку та вжиттю всіх необхідних заходів для стабілізації обстановки, підвищення ефективності дій наших військ і завдання максимальних втрат підрозділам противника,” – додав він.

На брифінгу також обговорено заходи посилення оборони, зокрема застосування засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ) та протиповітряної оборони (ППО), поповнення запасів дронів, протитанкових ракет, а також переміщення додаткових резервів.

Важливим аспектом стало підвищення якості підготовки військовослужбовців, з особливим акцентом на ефективне використання західного озброєння.

Знову постало питання досягнення технічної переваги над противником у високотехнологічних видах зброї. Тільки це надасть нам можливість перемогти більшого за чисельністю ворога і створити умови для перехоплення стратегічної ініціативи,” – підсумував Сирський.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button