Пригоди

Крав з квартир ювелірні вироби та цінні речі: на Миколаївщині затримали злочинця

За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення

Цей материал також доступний

11 квітня, місцева мешканка 35 років звернулася до поліції Первомайського району, повідомивши про крадіжку. Протягом дня з її квартири викрали ювелірні вироби – прикраси з золота та срібла. Про це 13 квітня повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Завдяки швидкому та компетентному реагуванню поліцейських, зловмисника вдалося ідентифікувати та затримати. Ним виявився 41-річний мешканець Запорізької області, чоловік має багаторічний досвід кримінальної діяльності.

“Звільнившись декілька місяців тому з місць позбавлення волі, 41-річний мешканець Запорізької області продовжив свій злочинний промисел у Первомайську. За допомогою відмички зловмисник проник у квартиру та викрав цінні речі, які можна було непомітно винести”, – зазначають правоохоронці.

При особистому огляді у затриманого поліцейські виявили дві пари срібних сережок, саморобний пристрій для відкриття замків та мобільний телефон. У ході невідкладного обшуку за місцем тимчасового проживання зловмисника правоохоронці виявили дві пари золотих сережок та браслет, револьвер, які вилучили.

Підозрюваному оголошено підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років. Найближчим часом підозрюваному обиратимуть запобіжний захід.

Також правоохоронці з’ясовують, чи є цей чоловік причетним до інших злочинів у районі та області.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button