Пригоди

Грабіжник на Миколаївщині відібрав телефон у підлітка біля крамниці

Передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років

Цей материал також доступний

Близько 15:00 11 листопада 2023 року до Первомайського районного відділу поліції звернулась 31-річна мешканка, яка повідомила про те, що близько пів години тому біля крамниці, розташованої по вулиці Фабричній, невідомий чоловік вихопив із рук у її 15-річного брата мобільний телефон та втік. Про скоєний злочин жінці розповів сам підліток, коли повернувся додому після пограбування, – повідомили в поліції Миколаївської області.

У ході проведення першочергових розшукових заходів оперуповноважені кримінальної поліції упродовж години встановили особу зловмисника та його місце перебування. Ним виявився 31-річний місцевий мешканець, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів.

Слідчі затримали грабіжника у порядку ст. 208 КПК України та вилучили у нього викрадений мобільний телефон. Після проведення необхідних слідчих дій його буде повернуто власнику.

Нині за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.186 Кримінального кодексу України “Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану”.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Найближчим часом у суді підозрюваному обиратимуть запобіжний захід. Слідчі дії тривають.

Наголошуємо, що на осіб, які вчиняють злочини в умовах воєнного часу, чекає посилена відповідальність і більш суворе покарання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button