Пригоди

У Миколаєві 12-річна школярка померла після відвідування басейну

Трагедія в Миколаєві: після фізнавантаження померла дівчинка з серцевим захворюванням

Цей материал також доступний

Миколаїв. У четвер, 11 квітня, 2024 року, сталася трагедія в обласній дитячій лікарні Миколаєва. На жаль, не вдалося врятувати життя 12-річної школярки, яку швидка допомога доставила до лікарні, – повідомляють Новини-N.

За словами мешканців, які повідомили про цей інцидент телефоном, трагедія розгорнулася після відвідування дівчинкою басейну разом з батьками. Під час занять плаванням під наглядом тренера, дитина раптово вийшла з води та поскаржилася на погіршення самопочуття. Медичну допомогу було викликано миттєво, але “швидка” прибула лише через 15 хвилин.

«Дорогою до лікарні стан дівчинки погіршувався, і до обласної дитячої лікарні на вул. Миколаївській вона прибула вже у непритомному стані», – повідомляє джерело.

У лікарні було негайно розпочато інтенсивні реанімаційні заходи, які тривали приблизно годину, але, на жаль, врятувати дитину не вдалося. Лікарі констатували, що дівчинка була вже у стані клінічної смерті, коли її привезли.

Родина школярки поділилася, що їх донька страждала на серцеве захворювання і нещодавно перенесла хірургічну операцію на серці. Лікарі рекомендували їй відвідувати басейн для помірних фізичних навантажень.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button