ПригодиТема дня

Ракетний удар у Миколаєві: смерть молодого шахіста та загибель підлітка

Миколаїв у вогні: ракетний удар забрав життя майбутнього чемпіона та юного мешканця

Цей материал також доступний

11 квітня 2024 року: внаслідок очередного ракетного удару російських військ по місту, Миколаєв зазнав великих втрат цивільного населення. Однією з жертв атаки став відомий у місцевих шахових колах кандидат у майстри спорту, миколаївський шахіст Ілля Оськін.

Про це повідомив віце-президент Федерації шахів Миколаївської області Дмитро Горощенко. Фото Іллі, зроблене Дмитром, було опубліковане на його сторінці у Facebook. У зв’язку з трагедією, Федерація шахів звернулася до шахової спільноти з проханням підтримати родину Оськіна, надавши допомогу через рахунок на ім’я його сестри, Круглікової Ганни Володимирівни. Номер картки для допомоги: 4149609014393005.

Подібні трагедії торкнулися і інших мешканців міста. За словами голови Миколаївської ОВА, у той же день в результаті атаки загинув 18-річний юнак, який ремонтував паркан у момент прильоту ракети. «5 людей загинуло, серед них 18-річний хлопчик. Він помер на руках своїх батьків, а ще 6 осіб отримали поранення», — повідомив Віталій Кім.

Удар по об’єкту інфраструктури було завдано балістичною ракетою близько полудня, в результаті чого пошкоджено дахи будинків, вибито вікна та понівечено припарковані автомобілі. П’ятеро загиблих від одного удару – за словами керівництва ОВА, це стало найбільшою кількістю жертв у Миколаєві з кінця 2022 року.

Нагадаємо, ми писали:
Удар балістичною ракетою в Миколаєві: кількість жертв зросла до п’яти, ще п’ятеро поранені

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button