ПригодиТема дня

Удар балістикою по Миколаєву: кількість жертв зросла до п'яти, ще п'ятеро поранені

Пошкоджень зазнали більше 40 житлових будинків, цивільні автомобілі

Цей материал також доступний

11 квітня 2024 року (близько 12:00) місто Миколаїв зазнало ракетної атаки з боку російських окупаційних військ. Ворог атакував промислове підприємство. За попередньою інформацією, удар було завдано балістичною ракетою, – сказано в ранішньому зведенні Миколаївської ОВА 12 квітня. Пошкоджено багато житлових будинків, цивільні автомобілі.

Вчора наслідок обстрілу загинуло чотири людини. Поранень зазнало шестеро людей. Серед них одна дівчинка-підліток, яка не потребувала госпіталізації (її забрали батьки). Серед інших травмованих було троє чоловіків середньої тяжкості, ще один перебував в операційній в тяжкому стані. Крім того, було поранено жінку, яку доставили в травматологічний пункт.

“На жаль, в лікарні помер 37-річний чоловік, який внаслідок вчорашнього обстрілу отримав важкі поранення”, – повідомив вранці 12 квітня голова Миколаївської ОВА Віталій Кім. Таким чином, кількість загиблих внаслідок цього ракетного удару зросла до п’яти.

Жертв під час удару 11 квітня могло бути більше, – повідомив сьогодні заступник міського голови Миколаєва Віталій Луков.

«Буквально сто метрів трамвай, у якому перебувало близько 30 людей, не доїхав, на щастя, до епіцентру прильоту. Таким чином ми уникнули масових жертв», – розповів він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося:
“Хлопчик, 14 років — убило”, – очевидці про наслідки атаки рф на Миколаїв

ОНОВЛЕНО: як повідломили в міськраді, загалом внаслідок прильоту пошкоджено 40 приватних будинків та 60 квартир в багатоповерхівках. Одна родина потребувала відселення — соціальні служби подбали про них.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button