Суспільство

Нова корисна послуга: Компенсація за працевлаштування переселенців через Дію

Виплата змінюватиметься, якщо зміниться мінімалка

Цей материал також доступний

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров оголосив 10 квітня 2024 року про значне оновлення важливої громадської послуги через портал Дія. Тепер, згідно з його заявою, компенсація за працевлаштування переселенців отримала суттєві зміни та розширення.

“Беріть до себе на роботу людей, які через війну покинули домівки, і подавайте заяву через портал Дія про компенсацію від держави”, – підкреслив Федоров.

Також він зауважив, що покращена послуга передбачає не лише виплати компенсації за перший та другий місяці працевлаштування людини, а й за третій місяць. Більше того, якщо Ви берете на роботу ВПО з інвалідністю, то виплата компенсації буде проводитися протягом перших півроку її роботи — раніше такої послуги не було.

“Розмір компенсації — 8 тисяч гривень за місяць, це мінімальна зарплата. Виплата змінюватиметься, якщо зміниться мінімалка.

Заходьте на портал Дія і подавайте заяву про компенсацію, якщо ви ФОП або юридична особа, а людина працевлаштована офіційно”, – закликає Михайло Федоров.

Також було зазначено, що вони постійно вдосконалюють свої  послуги та старанно дбають про громадян.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button