Суспільство

Прокуратура успішно відстояла право на природно-заповідний фонд за 2,6 мільйона гривень

Відповідні записи про це було внесено у Державний реєстр речових прав на нерухоме майно

Цей материал також доступний

Миколаївська окружна прокуратура повідомила про успішне забезпечення фактичного виконання рішення суду щодо повернення двох земельних ділянок природно-заповідного фонду площею 2400 квадратних метрів, які оцінюються у 2,6 мільйона гривень, і передала їх у власність Мішково-Погорілівській територіальній громаді Миколаївського району.

Встановлено, що Головним управлінням Держгеокадастру в Миколаївській області було незаконно передано у приватну власність громадянам зазначені ділянки для індивідуального садівництва. Ці ділянки знаходяться в межах ландшафтного заказника місцевого значення “Півострів Піщаний“, який створений з метою збереження ландшафтних комплексів заплави річки Інгул.

Суд Жовтневого району Миколаївської області, погодившись з правовою позицією прокуратури, задовольнив позовні вимоги прокуратури у повному обсязі.

Внаслідок прийнятих заходів окружною прокуратурою, земельні ділянки було успішно повернуто у власність територіальної громади. Відповідні записи про це було внесено у Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button