Суспільство

Посилення безпеки та контролю: на дорогах Миколаївщини запрацювали WIM-комплекси

Укртрансбезпека спільно з патрульною поліцією буде фіксувати порушення цих норм

Цей материал також доступний

З 8 квітня 2024 року на території Миколаївської області розпочали функціонування WIM-комплекси (WIM 24/7). Це нова система контролю за дотриманням габаритно-вагових норм на дорогах. Укртрансбезпека спільно з патрульною поліцією буде фіксувати порушення цих норм. Про це повідомив заступник начальника ГУНП в Миколаївській області Віталій Даніла.

З метою зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод та забезпечення дотримання режиму праці та відпочинку водіями, Укртрансбезпека разом з Патрульною поліцією посилюють контроль за діяльністю всіх пасажирських перевізників. Також проводяться заходи державного контролю за нелегальними перевезеннями у таких напрямках:

  • перевезення пасажирів на таксі;
  • перевезення пасажирів легковими автомобілями на замовлення;
  • перевезення пасажирів автобусами (регулярні та нерегулярні перевезення).

“Закликаємо всіх перевізників дотримуватись встановлених норм та вимог чинного законодавства. Державна реєстрація суб’єктів господарювання є обов’язковою, тому рекомендуємо своєчасно реєструватися для здійснення господарської діяльності. Спільними зусиллями ми зможемо покращити безпеку на дорогах та забезпечити ефективний контроль за перевезенням пасажирів та вантажів”, – звернувся до громадян Даніла.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
До кінця березня на дорогах Миколаївщини поставлять додаткові рамки зважування

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button