Пригоди

Мешканець Миколаївщини незаконно зберігав канабіс на понад мільйон гривень

Йому загрожує до восьми років ув’язнення

Цей материал також доступний

4 квітня 2024 року слідчі та оперуповноважені Первомайського районного відділу поліції, у ході відпрацювання оперативної інформації, провели санкціонований обшук на території домоволодіння 41-річного мешканця Первомайської громади. Під час якого у житловому будинку та господарчих будівлях домовласника виявили та вилучили майже 24 кг наркотичної речовини.

Про це повідомляють 8 квітня пресслужби Миколаївської обласної прокуратури та Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

Чоловік зберігав за місцем свого мешкання майже 3 кг готового до вживання канабісу та більше 20 кг подрібнених сухих рослин коноплі.  За цінами чорного ринку, вартість наркозілля складає понад мільйон гривень.

Усе вилучене правоохоронці направили на проведення експертних досліджень.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 КПК України.

За клопотанням сторони обвинувачення судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з правом внесення застави в розмірі 60560 грн.

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури повідомлено чоловікові про підозру у незаконному придбанні, зберіганні наркотичних засобів без мети збуту у особливо великих розмірах (ч.3 ст.309 КК України).

Йому загрожує до восьми років ув’язнення. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button