Пригоди

На Миколаївщині трактор з культиватором наїхав на міну

На щастя, водій не постраждав

Цей материал також доступний

2 квітня 2024 року на спецлінію 101 надійшло повідомлення про інцидент, пов’язаний з вибухом боєприпасу в районі села Любомирівка Шевченківської територіальної громади Миколаївського району. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

За інформацією, яка надійшла під час руху трактора з навісним обладнанням ґрунтовою дорогою між полями, культиватор наїхав на невідомий вибухонебезпечний предмет, що здетонував.

На щастя, водій не постраждав, і трактором вдалося виїхати з небезпечної ділянки. Механічних ушкоджень зазнав тільки культиватор.

Рятувальники Миколаївщини наголошують на високому рівні мінної небезпеки в деокупованих територіях та місцях ведення активних бойових дій. Пам’ятайте, до детонації може призвести навіть найменший вплив: зміна положення, переміщення, струс, удар, нагрівання, тертя. Тримайтеся якнайдалі від полезахисних лісосмуг.

Крім того, рятувальники закликають не допускати дітей перебувати без нагляду в потенційно небезпечних місцях або поза межами населених пунктів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button