Пригоди

57-річний миколаївець вбив свого сина після довготривалих неприязних стосунків

На судовому засіданні обвинувачений визнав свою провину

Цей материал також доступний

У Центральному районному суді м. Миколаєва розпочався розгляд справи стосовно 57-річного місцевого жителя, якого звинувачують у вбивстві власного сина. Про це повідомила пресслужба суду в березні 2024 року.

Як зазначив прокурор, наприкінці грудня 2023 року між обвинуваченим та його сином, з яким вони мали тривалий період неприязних стосунків, виник конфлікт. Під час сварки син обвинуваченого загрожував батькові фізичною розправою. Знаючи, що син сильніший за нього, обвинувачений взяв ніж і завдав своєму синові удар у область стегна, пошкодивши стегнову артерію та вену. Це призвело до масштабної кровотечі, яка, у підсумку, стала причиною смерті.

На судовому засіданні обвинувачений визнав свою провину, але не погодився з усіма обставинами, які викладені у обвинувальному акті, заявивши, що готовий пояснити свої дії в майбутньому.

Суд також визначив порядок та обсяг дослідження доказів, включаючи допит обвинуваченого та потерпілої, вивчення письмових доказів, після чого планується допитати свідків.

Нагадаємо, раніше ми писали:
“Привіт, дорогий!”: сімейні розбірки в Корабельному районі закінчилися вбивством

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button