ПолітикаСуспільство

Кабмін ставить завдання: Забезпечити стійку подачу технічної води до Миколаєва

Уряд загалом виділив вже понад 1,3 мільярда гривень і забезпечив подачу технічної води

Цей материал також доступний

Приміром комплексного підходу до забезпечення Миколаївської області питною водою є плани на будівництво нового водопроводу, які оголосив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
На нараді, що відбулася, була розглянута ситуація у присутності Віцепрем’єр-міністра Олександра Кубракова, Міністра фінансів Сергія Марченка, Міністра захисту довкілля Руслана Стрільця, голови Миколаївської обласної державної адміністрації Віталія Кіма та міського голови Олександра Сєнкевича.

В результаті постійних обстрілів з боку Росії на початку повномасштабного вторгнення і підриву Каховської гідроелектростанції в Миколаєві виникла проблема з водопостачанням. Для вирішення цієї проблеми Уряд загалом виділив вже понад 1,3 мільярда гривень і забезпечив подачу технічної води.

Для забезпечення людей доступом до питної води розробляється комплексне рішення, включаючи будівництво нового водогону. Було дано завдання підготувати відповідний проєкт у короткі терміни. Сьогодні під час наради були розглянуті пропозиції та визначені можливі джерела залучення коштів.

“За результатами наради доручив забезпечити безперебійну подачу технічної води до Миколаєва протягом цього року, а також невідкладно розпочати проєктування і будівництво нового водогону для забезпечення міста питною водою”, – повідомив Денис Шмигаль.

Нарада з Денисом Шмигаль

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button