Суспільство

Унікальна можливість для дівчат Миколаєва: стартує стипендіальна програма

Программа буде надавати стипендії на освітні матеріали тричі на рік протягом навчального періоду

Цей материал також доступний

З нагоди Всесвітнього дня води Mykolaiv Water Hub оголосив про запуск стипендіальної програми “Дівчата в STEM для Миколаєва”, спрямованої на школярок з Миколаївської, Одеської та Херсонської областей. Цей проєкт був розроблений у співпраці з такими партнерами, як Enercity AG, Siemens Foundation, German Water Partnership, Мала Академія Наук та STEM is FEM, повідомляє Миколаївська міська рада.

Ця ініціатива спрямована на надихання, підтримку та створення можливостей для розвитку дівчат, які обирають освіту в технічних і природничих науках, а також кар’єру в критично важливих сферах, таких як водопостачання, енергетика та сільськогосподарська інфраструктура.

“Пропонуючи ці стипендії, ми сподіваємося заохотити більше дівчат обирати STEM-спеціальності та забезпечити їх інструментами, які їм потрібні для успішної реалізації у цих галузях. Ми віримо у силу дівчат та в їхню здатність до інноваційного відродження Миколаєва та Півдня України”, – каже Лілія Набоченко, координаторка проєкту в Mykolaiv Water Hub.

Програма “Дівчата в STEM для Миколаєва” буде надавати стипендії на освітні матеріали тричі на рік протягом навчального періоду. Крім цього, учасниці отримають можливість користуватися наставництвом, брати участь у інтерактивних лекціях та майстер-класах з кар’єрного розвитку, які будуть відповідати їхнім інтересам та цілям у STEM.

Заявки на участь у стипендіальній програмі зараз приймаються від дівчат, які вступають чи вже навчаються у STEM-спрямованих дослідницьких проектах в Малій Академії Наук у Миколаївській, Одеській та Херсонській областях. Відкритий конкурс заявок на програму буде оголошено 15 квітня 2024 року.

Крайній термін подачі заявок – до 22 квітня. Оголошення отримувачів стипендій планується до 15 травня. Перші стипендії будуть вручені 25 травня в Миколаєві.

Для отримання додаткової інформації про програму, звертайтеся до її координаторки Лілії Набоченко за адресою ln@mykolaivwaterhub.com.

Girls in Stem for Mykolaiv

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button