Суспільство

"Це - знущання", - мешканці Корабельного району про ямковий ремонт проспекту

Після зими обсяги аварійного ямкового ремонту значно збільшилися

Цей материал також доступний

Дійшла черга на латковий ремонт по проспекту Богоявленському в Корабельному районі Миколаєва. Так, 20 березня 2024 року на проспекті за проведенням робіт були помічені комунальні служби міста.

Напередодні Миколаївська міська рада повідомляла про початок ліквідації аварійності доріг, адже після зими обсяги аварійного ямкового ремонту по місту значно збільшилися.

В свою чергу, висловили власні думки щодо такого ремонту місцеві мешканці. “Чергове відмивання грошей”, – впевнена Людмила Л.

“Тиждень було розрито дорогу – неможливо було їздити. Чому чиновники ненавидять городян? Подивіться на цей ремонт знущання з асфальту”, – Петро М.

“Який зараз ремонт!? Для кацапських танків!? Свіжий п*здинг якийсь”, – вважає один з миколаївців.

“Ха, а тендера на Богоявленський проспект не вистачило! Шматками зробили, і так зійде. Як завжди, не вистачає, щоб доробити”, – Людмила Є.

“Так якщо цілком будуть робити дорогу по пр. Богоявленському, то скільки галасу буде? Латками позаліплювали ті ями, що підвіску вбивали, і норм”, – Дмитро С.

“Це той асфальт, який нещодавно робили?! І вже треба латки?!”, – Марина.

“На цій ділянці нового асфальту немає. Просто треба було одразу робити від Янтарної до кінця Балабанівки, там їдеш і радієш”, – Олександр.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
“Після зими обсяги ямкового ремонту збільшилися”, – у Миколаєві розпочали роботи з ліквідації аварійності доріг

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button