ПригодиСуспільство

Захисник Миколаєва тяжко поранений на фронті: життя Олександра Діордієва опинилося під загрозою

Незважаючи на важкий стан, воїн зберігає бойовий настрой

Цей материал також доступний

Миколаїв – місто, яке дало Україні безліч героїв. Один з них – Олександр Діордієв, колишній журналіст і волонтер, який з перших днів повномасштабного вторгнення рф не вагаючись вступив до лав Збройних Сил України. На жаль, 6 березня 2024 року Олександр отримав дуже тяжкі поранення на сході країни, які змусили його боротися не лише із зовнішнім ворогом, але і за власне життя.

Після низки складних операцій, що були проведені, та враховуючи потребу в протезуванні та тривалій реабілітації, Олександр перебуває у важкому стані у військовому госпіталі. Його друзі та знайомі не втрачають надії на його одужання і закликають всіх небайдужих долучитися до збору коштів на підтримку воїна:

“6 березня 2024 року Олександр був важко поранений і зараз знаходиться у важкому стані у військовому госпіталі. Він потребує тривалого лікування, а надалі – протезування і реабілітації”.

Для тих, хто бажає допомогти, існує можливість перерахування коштів на картку мами воїна – Олександри Діордієвої: 4149 4993 9851 0790.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button