Суспільство

В Миколаєві стартує набір у нову групу навчання водіїв трамваїв та тролейбусів

Термін курсу складає 14 тижнів. Студентам виплачується стипендія

Цей материал також доступний

Чергова група майбутніх водіїв та водійок електротранспорту отримали свідоцтва про закінчення навчання: 14 березня 2024 року на КП “Миколаївелектротранс” урочисто вручили свідоцтва 18 керманичам: 12 – тролейбусів та 6 – трамваїв. Навчання тривало 3,5 місяці. Документ про закінчення курсу випускникам вручив директор КП “Миколаївелектротранс” Юрій Сметана. Далі майбутні водії та водійки електротранспорту мають скласти іспити на водійське посвідчення відповідної категорії. Після чого будуть працевлаштовані.

“Ви маєте розуміти, що водії – це обличчя нашого підприємства. Тому що кожного ранку, коли людина їде на роботу, одним із перших, кого вона буде бачити, – це ви. Не всі наші пасажири прокидаються з гарним настроєм, тому ви маєте їх зустрічати з посмішкою”, – сказав Юрій Сметана.

Але потреба у фахівцях ще досі існує. Наразі на “Миколаївелектротранс” очікують надходження тролейбусів з автономним ходом до 20 км. Вони мають з’явитися у місті вже протягом наступних двох місяців. До кінця року планують отримати 25 таких тролейбусів. Це дозволить забезпечити електротранспортом віддалені райони міста. Тож, наразі підприємство розпочало набір в нову групу навчання водіїв трамваїв та тролейбусів. Термін курсу складає 14 тижнів. Студентам виплачується стипендія і з 1 січня вона збільшилася до 7100 грн на місяць. Старт навчання – з 15 квітня.

Тож запрошуємо всіх бажаючих отримати нову професію та стабільну офіційну роботу на сучасному підприємстві, що продовжує розвиватися!

Уся інформація за телефоном 050-327-48-91 або заповнюйте анкету за наведеним міськрадою посиланням, і вам зателефонують.

Анкету можна заповнити до 25 березня включно.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Добрий ранок. Я би хотіла подати заявку на навчання. У мене досвід водіння машини, вже є 18 років. Але я би дуже хотіла навчитися водінню, на тролейбусах і трамваях, і в подальшому працювати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button