СуспільствоТема дня

"За плідну працю": влада Миколаєва знов нагородила директора водоканалу Бориса Дуденка

На жаль, міськрада не оголосила список всіх нагороджених

Цей материал також доступний

У Миколаєві напередодні професійного свята вітали працівників сфери житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Саме героїчні робітники сфери ЖКГ піклуються про те, щоб, незважаючи на обстріли та щоденну небезпеку, в домівках містян було світло, тепло і вода. Щоб працював міський транспорт, вулиці були чистими, а безпритульні тварини знайшли новий дім. Крім того, в умовах війни робітники відновлюють системи та мережі міста, а також пошкоджені будинки. Присутніх в залі привітав заступник міського голови Юрій Андрієнко. Він подякував людям за важливу справу, яку вони виконують щодня, і нагородив кількох представників комунальної сфери міста почесними грамотами Миколаївського міського голови.

Серед “щасливчиків” – і директор МКП “Миколаївводоканал” Борис Дуденко“За плідну працю, високий професіоналізм, відданість обраній справі, сумлінне виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану…”, – зазначається в почесній грамоті, яку отримав керівник міського комунального підприємства.

Раніше повідомлялося:
“Мутні схеми на мутній воді”: “Миколаївводоканал” укладає договори без конкурсу

Зазначимо, що це вже не перша нагорода Бориса Дуденка, отримана від миколаївської влади за роки його керування “Миколаївводоканалом”.

2018 рік: Сєнкевич нагороджує Дуденка
2018 рік: Сєнкевич нагороджує Дуденка

На жаль, Миколаївська міськрада не оголосила список всіх нагороджених сьогодні. Єдина можливість дізнатися про них – впізнати по опублікованим фото.

Директор міського департаменту житлово-комунального господарства Дмитро Бездольний також вручив працівникам ЖКГ грамоти за сумлінну працю.

Приємні слова колегам адресувала і голова Миколаївської обласної організації профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Світлана Начинова. Вона також вручила відзнаки за активну роботу в профспілці із захисту інтересів працівників сфери ЖКГ.

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Цього баригу разом з сєнєю на нари треба з конфіскацією, а не нагороджати... Самі крадуть і самі себе нагороджують...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button