Пригоди

Ухилянт в масці Волан-де-Морта намагався "магічно" зникнути з України

Його плани не вдалося здійснити, і тепер справа направлена до суду

Цей материал також доступний

Українські прикордонники зіткнулися з незвичайною ситуацією на кордоні з Молдовою, коли 40-річний чоловік у латексній масці, плащі-мантії та гідрокостюмі намагався «магічно» зникнути з України. Саме такий образ вибрав порушник, щоб непомітно пробратися через кордон.

Однак, його плани не вдалося здійснити, і тепер справа направлена до суду, про це повідомила 10 березня 2024 року пресслужба ДПСУ.

Чоловік вирішив перевтілитися у міфічного персонажа, можливо, сподіваючись, що такий вигляд допоможе йому уникнути уваги прикордонників або, можливо, навіть залякати їх.

“Одесит часто приїздив на р. Турунчук, щоб порибалити, тому добре знав місцевість прикордоння. Тому і вирішив цим скористатися, щоб в обхід прикордонних нарядів пробратися в Молдову в районі села Троїцьке. До подорожі він готувався ретельно – взяв з собою термосумку, в яку поклав речовий мішок з необхідним приладдям: ніж, ліхтар, рукавиці. А щоб спостерігати чи немає поблизу прикордонників – прихопив монокуляр. Для того щоб не замерзнути від холоду та не потонути під час запливів, українець вдягнув гідрокостюм та взяв пустий тетрапрак, який у надутому вигляді допомагав би триматися на поверхні води”, – зазначають в Держприкордонслужбі.

За планом порушника, він планував переплисти річку Турунчук, а потім Дністер, щоб потрапити до сусідньої країни. Однак прикордонники вчасно виявили порушника та запобігли спробі незаконного перетину кордону.

Судова система тепер має вирішити подальшу долю цього незвичайного “мандрівника”, який обрав такий непередбачуваний спосіб перетину кордону.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button