Спорт

Парафехтувальник з Миколаєва у складі збірної України виборов "бронзу" на чемпіонаті Європи

Вітаємо спортсмена та команду з премогою!

Цей материал також доступний

Миколаївський фехтувальник Дмитро Серьоженко здобув бронзову медаль на чемпіонаті Європи з фехтування серед паралімпійських спортсменів. Змагання тривають з 5 по 10 березня у місті Париж, про це повідомили в Національному паралімпійському комітеті України.

Українські фехтувальники вразили своїми виступами у змішаних змаганнях на чемпіонаті Європи. Крім бронзової медалі, яку виборов Дмитро Серьоженко у чоловічій рапірі (категорія В), наші спортсмени продемонстрували високий рівень у різних категоріях:

  • Шавкун Сергій здобув “золото” у чоловічій рапірі (категорія С);
  • Бреус Євгенія стала бронзовою чемпіонкою у жіночій шаблі (категорія А); шпазі категорії А – золото;
  • Демчук Андрій виборов “бронзу” у чоловічій рапірі (категорія А); шаблі категорії А – срібло;
  • Дьолог Надія здобула “бронзу” у жіночій шаблі (категорія В).

Загалом станом на ранок 9 березня в українських парафехтувальників 4 золоті, 1 срібна та 5 бронзових нагород.

Вчора, 8 березня україночки у їхній яскравий день додали у скарбничку збірної золоту нагороду. Золоті нагороди отримали представниці жіночої шабельної команди у складі: Бреус Євгенії (кат.А), Морквич Наталії (кат.А), Єсіної Ольги (кат.В) та Дьолог Надії (кат.В).

Отримала золото й чоловіча шабельна команда у складі: Демчука Андрія (кат.А), Манько Артема (кат.А), Серьоженко Дмитро (кат.В) та Дацко Антон (кат.В).

Також жіноча шпажна команда у складі: Бреус Євгенії (кат.А), Мандрик Наталія (кат.А), Єсіна Ольга (кат.В) та Дьолог Надія (кат.В) – вибороли бронзу.

Чемпіонат Європи з фехтування зібрав спортсменів з 15 країн світу – 109 учасників. Українські атлети продемонстрували свою силу, витримку та майстерність, завоювавши вражаючі результати на міжнародній арені.

Нагадаємо, раніше ми повідмоляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button