Суспільство

Завдяки Фонду Дениса Парамонова медичне оснащення отримали лікарні на Донеччині, Дніпропетровщині та Миколаївщині

Фонд Дениса Парамонова у співпраці з партнерами доставив чергову величезну партію різноманітних розхідних матеріалів, медикаментів та вітамінів до закладів охорони здоров’я у Донецькій, Дніпропетровській та Миколаївській областях.

Благодійний фонд невпинно допомагає лікарням по усій країні. Цього разу благодійна місія була напрочуд вдалою та масштабною, адже вдалось допомогти одразу дев’яти лікарням з трьох областей України. Отже, йдеться про два заклади охорони здоров’я у місті Дніпро, які сьогодні приймають дуже багато пацієнтів з Донецької області та з півдня країни. Також серед цих пацієнтів є захисники України. Тому надана у партнерстві з іншими фондами допомога буде у нагоді.

Крім цього, різноманітні розхідні матеріали, а саме – халати, бахіли, шапочки – отримали медичні заклади міста Дружківка та Слов’янськ, а також Костянтинівки, що у Донецькій області. Ці лікарні взагалі вважаються ледь не прифронтовими, а тому місцеві лікарі тут працюють на межі своїх можливостей, щоб врятувати якомога більше пацієнтів.

Також Фонд Дениса Парамонова дістався закладів охорони здоров’я у Миколаєві, а також у Вознесенську та Первомайську. Крім цього, медичний вантаж доставили навіть до медичного закладу одного із сіл неподалік Миколаєва – Радісний Сад. Сьогодні лікарні Миколаївщини також працюють у дуже напруженому режимі, адже саме сюди здебільшого привозять пацієнтів з Херсонщини, якщо у цій області вже немає можливості ефективно лікувати людей. Крім цього, не слід забувати, що Херсон знаходиться під постійними обстрілами, а тому багато жителів області цілеспрямовано обирають лікування саме на території Миколаївщини, де медичні заклади зараз працюють на повну потужність.

Отже, в рамках благодійної місії у Донецьку, Дніпропетровську та Миколаївську області Фонд Дениса Парамонова разом з партнерами доставили для дев’яти лікарень 80 ящиків вітамінів, близько 300 ящиків з бахілами, шапочками та халатами, а ще – близько 30 ящиків з різноманітними медикаментами, що значно полегшить лікування пацієнтів. Для хірургічних кабінетів також були подаровані пінцети, скальпелі та різноманітні затискачі.

Тобто, усі вищеперераховані лікарні тепер зможуть більш якісно проводити лікування усіх, хто потрапляє до цих закладів охорони здоров’я. Особливо це стосується лікарень у Донецькій області, де кожна допомога лікарням є на вагу золота. Те ж можна сказати і про Миколаївську область та тутешні медичні заклади.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button