Пригоди

Вибух з трьома постраждалими: на Миколаївщині пʼяний чоловік кинув гранату в будинку сусіда

Досудове розслідування триває

Цей материал також доступний

4 березня 2024 року близько 16:00 до відділення поліції № 4 Миколаївського райуправління надійшло повідомлення про те, що у селищі Первомайське Миколаївського району в одному із домоволодінь стався вибух і є поранені. Про це повідмоляє 5 лютого відділ комунікації поліції Миколаївської області

Співробітники правоохоронних органів, прибувши на місце події, виявили, що інцидент трапився у будинку 45-річного місцевого мешканця. Згідно зі свідченнями, господар будинку та його 47-річний товариш перебували у приміщенні, коли до них завітав нетверезий сусід, який почав хизуватися предметом схожим на гранату.

Коли господар будинку попросив його покинути домівку, між ними виникла сварка і чоловік пішов, але згодом повернувся та кинув вибуховий пристрій у кухні, де сиділи чоловіки.

Внаслідок вибуху господар, його 47-річний товариш та зловмисник отримали травми різних ступенів тяжкості. Для надання кваліфікованої допомоги чоловіків доставили до медичного закладу.

Слідчі затримали 55-річного зловмисника відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Дії підозрюваного кваліфікуються за частиною 2 статті 15 та пунктом 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, а також за частиною 1 статті 263. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі за замах на умисне вбивство та незаконне поводження зі зброєю та вибуховими речовинами.

У даний час суд вирішує питання щодо запобіжного заходу для підозрюваного. На місці події працює оперативна група поліції та слідчі, які встановлюють обставини інциденту та ведуть слідство для притягнення винних до відповідальності перед законом.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button