Пригоди

Обстріл рятувальників на Донеччині: російський БПЛА забрав життя двох героїв

Небесний гарнізон поповнився двома рятувальниками

Цей материал також доступний

У трагічному інциденті, що стався сьогодні в Краматорському районі на Донеччині, внаслідок повторного обстрілу російськими силами під час гасіння пожежі, двоє українських рятувальників зі Слов’янського гарнізону загинули, а ще троє отримали поранення. За повідомленням Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), росіяни використали безпілотник для удару по рятувальниках та їхній техніці.

Жертвами цієї атаки стали Олег Мартиненко та Богдан Равлик, яким було 29 та 31 рік відповідно. Трьом пораненим рятувальникам надається необхідна медична допомога. Цей вчинок росії ще раз підкреслює жорстокість та цілеспрямованість агресії проти мирного населення та тих, хто приходить на допомогу в найважчі часи.

Рятувальники, що опинилися під обстрілом, не мали при собі зброї, вони ризикували своїм життям, намагаючись врятувати інших. Громадськість та ДСНС висловлюють глибокі співчуття рідним, друзям та близьким загиблих героїв.

Світла пам’ять Олегу Мартиненку та Богдану Равлику. Вони завжди залишаться в наших серцях як справжні герої, що віддали своє життя заради порятунку інших.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button