Пригоди

Удар по Одесі 2 березня: кількість жертв зросла до десяти

Щирі співчуття родинам загиблих…

Цей материал також доступний

На ранок 3 березня 2024 року в Одесі кількість жертв ворожого удару по багатоповерхівці, що стався в ніч на 2 березня, зросла до десяти. Рятувальники виявили у завалах тіла ще двох загиблих. Це жінка і немовля, якому, ймовірно, менше року, – повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Мама намагалася закрити собою свою 8-місячну дитину. Намагалася вберегти. Їх знайшли у міцних обіймах, – зазначили в ДСНС України.

Загиблі через обстріли в Одесі

Рятувальники продовжують розбирати завали.

Попередньо було відомо про вісьмох загиблих: трьох чоловіків 35, 40 та 54 років, двох жінок – 73 та 31 років, двох діточок – трирічного Марка та 4-місячного Тимофія.

“На місці трагедії працюють всі відповідні служби. З проханням надати тимчасове житло звернулась одна людина. У будинки одеситів, які через нічну дронову атаку залишилися без тепла, повернуто опалення. Зокрема, і в будинок, в якому відбулося обвалення одного крайнього під’їзду.

Щирі співчуття родинам загиблих…”, – написав Олег Кіпер.

Нагадаємо, що в ніч проти 2 березня російські загарбники запустили по Одесі та області вісім ударних дронів типу «Шахедів» з акваторії Чорного моря, з них сім були збиті силами та засобами протиповітряної оборони, але один безпілотник під час маневрів серед житлових кварталів влучив в одеську дев’ятиповерхівку.

3 березня в Одесі та області оголошена днем жалоби за загиблими внаслідок ворожого удару, здійсненого російськими окупаційними військами 02.03.2024 р.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button