Пригоди

По 500 грн: на Миколаївщині затримали ще одного наркодільця

Фігурант збував метадон серед вузького кола знайомих

Цей материал також доступний

Головне управління Національної поліції в Миколаївській області повідомило про те, що оперативники Вознесенського районного отримали інформацію про 42-річного чоловіка, який незаконно збуває наркотичні речовини на території міста.

У ході досудового розслідування поліцейські зафіксували та довели причетність зловмисника до трьох фактів збуту наркозасобів. Фігурант збував метадон серед вузького кола знайомих по 500 гривень за декілька пігулок.

Під час особистого огляду підозрюваного правоохоронці виявили та конфіскували таблетки, які містять у своєму складі наркотичну речовину метадон. Все вилучене було направлено на проведення експертних досліджень.

Слідчі застосували статтю 208 Кримінального процесуального кодексу України та здійснили затримання зловмисника.

За ініціативою Вознесенської окружної прокуратури та за участю слідчих поліції затриманому було оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут особливо небезпечних наркотичних засобів або психотропних речовин у великих розмірах”. Стаття передбачає можливість позбавлення волі до 10 років та конфіскацію майна.

Правоохоронні органи розслідують шляхи, якими наркотики потрапляли до підозрюваного та інших можливих учасників злочинної діяльності.

Наразі суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування продовжується.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button